Lieve Trotse Noordelingen,

Tijd voor een korte update. We willen jullie bedanken voor het geduld en medeleven. Dit doet ons deugd in deze moeilijke en onzekere tijden! ❤️

We zijn achter de schermen druk bezig met het bevestigen van een nieuwe datum voor Coen & Sander: Trots van het Noorden. We willen heel graag, maar wachten momenteel op meer nieuws vanuit de overheid omtrent de maatregelen m.b.t. evenementen.

Daarom vragen we nog even om jullie geduld. We zijn ons ervan bewust dat we veel vragen en zodra er meer duidelijkheid is over de nieuwe datum hoor je als kaartkoper z.s.m. van ons via de e-mail en onze socials. We willen jullie vragen nog even geen contact met ons op te nemen totdat we meer weten.

Vooropgesteld staat de gezondheid van onze bezoekers, leveranciers, artiesten, crew en alle andere betrokkenen bovenaan ons lijstje.

Stay safe!

GET READY VOOR COEN & SANDER
TROTS VAN HET NOORDEN

Nazomeren en Guilty Pleasure brengen de Coen & Sander Show naar Groningen om het voorjaar in te luiden met een feestlawine van jewelste! GET READY voor Coen & Sander ’Trots van het Noorden’!

20 maart 2020 is de Martiniplaza onderhevig aan knotsgekke gezelligheid en FEEST met het altijd hilarische radio-duo! Trek je viking outfit maar uit de kast, want met Coen & Sander achter de knoppen en een batterij aan vriendjes wordt dit een hosfestijn om nooit te vergeten!

TICKETS

INFO

Datum & locatie

Trots van het Noorden vindt plaats op vrijdag 20 maart van 20:00 tot 01:30 in Martiniplaza in Groningen.

Minimale leeftijd

Het event is voor 18+ bezoekers. ID is verplicht.

Bereikbaarheid

Kijk voor alle informatie over hoe je bij Martiniplaza komt op https://martiniplaza.nl/service/bereikbaarheid-en-parkeren

Zijn er kluisjes?

Uiteraard zijn er voldoende kluisjes zodat je je spullen veilig kan opbergen.

logos