null

Beste bezoekers,

Het kabinet heeft zojuist een crisisoverleg gehouden en hieruit is een aantal maatregelen voortgekomen om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen en concerten in heel Nederland met meer dan 100 bezoekers. Dit verbod geldt in ieder geval tot en met 31 maart 2020. Dit betreft dus helaas ook Coen & Sander: Trots van het Noorden en het evenement zal niet plaatsvinden op 20 maart aanstaande.

Op dit moment zijn wij druk in overleg met de gemeente en de locatie om tot een gepaste oplossing te komen. Zodra er nieuws is laten wij dit op onze socials en per mail aan de betreffende kaartkopers weten.

GET READY VOOR COEN & SANDER
TROTS VAN HET NOORDEN

Nazomeren en Guilty Pleasure brengen de Coen & Sander Show naar Groningen om het voorjaar in te luiden met een feestlawine van jewelste! GET READY voor Coen & Sander ’Trots van het Noorden’!

20 maart 2020 is de Martiniplaza onderhevig aan knotsgekke gezelligheid en FEEST met het altijd hilarische radio-duo! Trek je viking outfit maar uit de kast, want met Coen & Sander achter de knoppen en een batterij aan vriendjes wordt dit een hosfestijn om nooit te vergeten!

TICKETS

INFO

Datum & locatie

Trots van het Noorden vindt plaats op vrijdag 20 maart van 20:00 tot 01:30 in Martiniplaza in Groningen.

Minimale leeftijd

Het event is voor 18+ bezoekers. ID is verplicht.

Bereikbaarheid

Kijk voor alle informatie over hoe je bij Martiniplaza komt op https://martiniplaza.nl/service/bereikbaarheid-en-parkeren

Zijn er kluisjes?

Uiteraard zijn er voldoende kluisjes zodat je je spullen veilig kan opbergen.

logos