null
null

CHARLY LOWNOISE & MENTAL THEO

2 BROTHERS ON THE 4TH FLOOR

PARTY ANIMALS

THE DARKRAVER

DJ JEAN

BOBBY V

GUILTY PLEASURE SOUNDSYSTEM

null

Na het overweldigende succes van de uitverkochte 25 Years Charly Lownoise & Mental Theo shows in de Ziggo Dome, reist Guilty Pleasure Festival dit keer af naar Groningen met de jubileumshow van de happy hardcore helden voor een knaller van een 90’s avond gevuld met 25 jaar aan hits. Het belooft hélemaal een speciale avond te worden aangezien dit de eerste Groningse show is van het duo sinds de begin jaren 90!

Vrijdag 29 november 2019 wordt Martiniplaza omgetoverd tot een waar 90’s paradijs met support acts als 2 Brothers on the 4th Floor, DJ Jean, Darkraver en een paar Mystery Guests die niet vies zijn van een feestje. Verwacht een avond vol verrassingen, nostalgie ten top, een overdaad aan confetti, maar vooral een crazy gekke ode aan het zilveren huwelijk van deze twee party-vedettes.

Schrijf je HIER in voor de pre-registratie en maak als eerste kans op een ticket via de geheime ticketshop. De link naar deze shop ontvang je op maandag 22 juli 18:00 via e-mail (check ook je spam/reclame mappen).

De reguliere verkoop start op woensdag 31 juli 18:00 op www.guiltyindoor.nl.

De shows in de de Ziggo Dome waren binnen een dag uitverkocht dus registreren is geen overbodige luxe!

Guilty Pleasure Festival Indoor vindt plaats op 29 november 2019 van 20:30 tot 01:30 in Martiniplaza in Groningen.

Guilty Pleasure Festival Indoor is alleen toegankelijk als je 18 jaar of ouder bent. Legitimeren is verplicht.

Kijk voor alle informatie over hoe je bij Martiniplaza komt op https://martiniplaza.nl/service/bereikbaarheid-en-parkeren

null

CHARLY LOWNOISE & MENTAL THEO

2 BROTHERS ON THE 4TH FLOOR

THE DARKRAVER

DJ JEAN

BOBBY V

MYSTERY GUESTS

GUILTY PLEASURE SOUNDSYSTEM